Hemma utan bagage

Då var man tillbaka i detta kalla avlånga land. Mina två veckor gick så himla snabbt och när man sen väl landade i Köpenhamn, så konstaterars det att inte en enda väska följde med oss hem. Efter strul i Beiruts flygplats med fyra passagerare, så blev hela planet försenat. Så utan våra sju väskor, var det bara att bege sig till tåget och åka hem. Det positiva i det hela är ju att vi inte hade nått att bära eller packa upp sen under resten av helgen. 
Väskorna kom igår lite efter sju på kvällen. En väska var sönder men annars var det inget att tänka på. Fasar inför helgen då all tvätt ska tas tag i. Allt luktar flyg. 
Anyway......
Anledningen till resan var ju bröllopet som jag skulle på. 
Bröllopet var så fint och inte lika stort som jag är van vid. Det var mellan 250-300 pers. Jag vet, jag vet, fortfarande stort i skillnad från vad jag hört att svenska bröllop är. 

(null)
(null)

(null)

Vill ni se fler bilder så får ni se det senare på min FB-sida. Jag kommer skapa album där alla bilder hamnar.  Bara ha lite tålamod. 
Dagen efter var det Nyårsafton. Jag och familjen spenderade dagen med att vila upp oss. På kvällen lämnades barnen med sina fastrar och farbröder. Jag och mannen drog ner till stan där det nya året firades in med gratis konsert och underhållning. Efteråt promenerade vi Down Town i Beirut. Fotograferade varandra lite vid den stora moskén och avslutade kvällen med shawarmarullar (kebabrullar) hos Station restaurant.  
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det får räcka för denna gången. 
Until next time...
Då blir det att berätta om min 6 månaders kontroll efter min operation. 
Ta hand om er!






RSS 2.0