Back in Lebanon

Då har man varit i Libanon sedan i måndags nu. Bröllopet är imorgon och allt har bara varit en hel massa stress. 
(null)

Jag var hemma i Beirut runt fem på morgonen och sov runt tre timmar. Kunde inte sova pga alla Måsten innan bröllopet. Det första jag tänkte på var, vad ska jag hitta en klänning så här nära inpå bröllopet? Så käkade en snabb frukost och sen drog jag och mannen ut för att leta efter kläder till mig och barnen. I fjärde affären hittade jag det jag sökte. Behövde inte göra några ändringar heller. Det är första gången jag hyr klänning, så drar och hämtar den lite senare idag. Så bekvämt med att hyra, slipper alla klänningar i garderoben och slipper tänka på kemtvätt också för den delen. 
Bilder får ni se i nästa blogginlägg. 
Dagarna har gått extremt fort, för inte nog med att vi förbereder alla måsten till bröllopet, så håller vi också på med vad vi kan hinna få ordnat till vårt bygge/bostaden. Innerdörrarna håller på och spraymålas, spotlights och el är indraget och fasaden målad. Även det som gjorts fel håller på och fixas. Så det är mycket bollar i luften just nu. 
Att hinna göra mycket på kort tid börjar bli en ren vana hos mig och mannen. Vi har en vecka kvar i Libanon, och vi hoppas på att hinna göra mer under nästa vecka.
Fortsättning följer.....
(null)

PS; Vädret är precis lagom varmt/kallt. Går utan jacka, men kofta behövs till kvällen. 

RSS 2.0